Koρίτσι-Θαύμα, με μάτια ακτίνων Χ;

Η 17χρονη Natasha Demkina, από την πόλη Saransk της Ρωσίας έχει ένα σπάνιο μεταφυσικό χάρισμα. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει μάτια ακτινών Χ, καθώς το βλέμμα της μπορεί να διαπεράσει το ανθρώπινο σώμα, δίνοντάς της την ικανότητα να διαγνώσει ακόμα και ασθένειες.

Πρόσφατα η Natasha έγινε «αντικείμενο» επιστημονικής μελέτης από Βρετανούς και Αμερικανούς επιστήμονες για να διαπιστωθεί η αυθεντικότητα του φαινομένου και να αποκλειστεί κάθε περίπτωση απάτης. Τελικά οι επιστήμονες από το Λονδίνο αποφάνθηκαν ομόφωνα ότι η ικανότητά της Natasha είναι αυθεντική. Όμως οι συνάδελφοί τους στη Νέα Υόρκη διατηρούν ακόμα κάποιες επιφυλάξεις. Οι επιφυλάξεις των Αμερικανών προέκυψαν επειδή η Natasha διέγνωσε την κατάσταση τεσσάρων ασθενών σε σύνολο επτά, ενώ απέτυχε σε τρεις περιπτώσεις.

Αντίθετα πριν από λίγο καιρό η Natasha είχε 100% επιτυχία στις διαγνώσεις της σε ανάλογο πείραμα που έγινε από Ιάπωνες επιστήμονες στο Τόκιο. Τα πειράματα διεξήγαγε η επιστημονική ομάδα του καθηγητή Machi, ο οποίος είναι διάσημος για τη μελέτη της αυθεντικότητας τέτοιων ασυνήθιστων φαινομένων που σχετίζονται με χαρισματικούς ανθρώπους.

Η ίδια η Natasha, η οποία φοιτά στην Ιατρική Πανεπιστημιακή Σχολή "Semashko" της Μόσχας, δήλωσε ότι παρά την διαπεραστική ματιά της που την κάνει να βλέπει το εσωτερικό του ανθρώπινου σώματος ακριβώς σαν σε ακτινογραφία, πολλές φορές δυσκολεύεται να διαγνώσει την κατάσταση ενός ασθενή, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών, όπως π.χ. ασθένειες σε πρώιμο στάδιο.

Σε τέτοιους παράγοντες αποδίδει η 17χρονη Ρωσίδα τις αποτυχίες στην Αμερική, ενώ στο Τόκιο είχε καταπλήξει τους επιστήμονες, όταν ανακάλυψε την ασύμμετρη θέση των εσωτερικών οργάνων ενός ασθενή ή το πρόσθετο, μηχανικό γόνατο ενός άλλου. Η Natasha είχε ακόμα διαγνώσει μία εγκυμοσύνη σε πρώιμο στάδιο, καθώς και μία άλλη εγκυμοσύνη που παρουσίαζε ανωμαλίες. Μάλιστα το κορίτσι-θαύμα ζωγράφισε αυτά που έβλεπε και όταν έγιναν ακτινογραφίες, οι ομοιότητες δεν άφηναν αμφιβολίες για αυτά που έβλεπε η 17χρονη & μέσα στους ασθενείς.

Αλλά οι εκπληκτικές ικανότητες της Natasha προχωράνε ακόμα παραπέρα, καθώς τώρα τελευταία κάνει διάγνωση ασθενειών ακόμα και από φωτογραφίες !!! Η πιο εκπληκτική περίπτωση ήταν όταν διέγνωσε καρκίνο του ήπατος από την φωτογραφία διαβατηρίου ενός ασθενή !

Αυτό όμως που τίθεται πλέον στο «μικροσκόπιο» είναι το πώς η χαρισματική Natasha βλέπει αυτά που βλέπει. Το θέμα ξεπερνάει τις γνώσεις των επιστημόνων αλλά και τις ικανότητες του ανθρώπου, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο και ότι η Φύση αποκαλύπτει σε εμάς μόνο τα μυστικά που εμείς μπορούμε να της αποσπάσουμε με τις περιορισμένες - ή διευρυμένες - μας αισθήσεις.

Πηγη: esoterica.gr

Woodworking for Beginners - Full Guide (FREE Video + eBooks + Tools)