Βρέθηκε φυλή μικροσκοπικών ανθρώπων με ύψος μόλις 15 εκατοστά!

Απίστευτη ανακάλυψη συγκλονίζει τους ανθρωπολόγους: βρέθηκε φυλή μικροσκοπικών ανθρώπων με ύψος μόλις 15 εκατοστά!


Ανακάλυψη σοκ, συγκλόνισε τον επιστημονικό κόσμο τις μέρες που μας πέρασαν. Πρόκειται για την επιβεβαίωση υποθέσεων, που αποτελούσαν αντικείμενο έρευνας μιας μερίδας ανθρωπολόγων εδώ και αρκετά χρόνια. Σε ένα χωριό κοντά στο Johannesburg της νοτίου Αφρικής, βρέθηκε ένα μικροσκοπικό νεκροταφείο, γεμάτο με οστά ανθρώπων με ύψος που δεν ξεπερνάει τα 15 εκατοστά.

Η υπόθεση της ύπαρξης μικροσκοπικών ανθρώπων δεν είναι νέα. Εμφανίζεται σε πολλές λαϊκές παραδόσεις και παραμύθια και φαίνεται πως είναι καταγεγραμμένη στο υποσυνείδητο των ανθρώπων.
Όταν η γιαπωνέζα συγγραφέας Tomiko Inui (1924-2002) έγραφε την φανταστική της ιστορία με τίτλο «Οι μικροί άνθρωποι του σπιτιού κάτω από το δέντρο» («Kokage no Ie no Kobitotachi», γνωστή και ως «το γαλάζιο κύπελλο»), με την οποία κέρδισε την ιαπωνική υποψηφιότητα για το βραβείο Άντερσεν το 1961, δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως η ιστορία αυτή θα επιβεβαιωνόταν 5 χρόνια μετά από το θάνατό της. Ή μήπως όχι;
Η ιστορία της Inui εξελίσσεται στο Τόκιο στις αρχές του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου, την περίοδο από το 1939 μέχρι το 1945. Περιγράφει τις περιπέτειες μιας οικογένειας Ιαπώνων, στους οποίους είχε δοθεί από μία μυστηριώδη καθηγήτρια αγγλικών, ένα καλάθι που περιείχε μια οικογένεια μικροσκοπικών ανθρώπων, για να τους φροντίζουν. Αν και η ιστορία ήταν εξαιρετικά ζωντανή και περιέγραφε με ακριβείς λεπτομέρειες τη ζωή και τις συνήθειες των μικρών αυτών ανθρώπων, θεωρήθηκε ως φανταστική, όπως άλλωστε είχε δηλώσει και η συγγραφέας.

Πηγή: esoterica.gr

Woodworking for Beginners - Full Guide (FREE Video + eBooks + Tools)